Zbuloni çfarë thotë forma e dorës për personalitetin tuaj bazuar në këto 4 elemente

schedule11:37 - 31 Tetor, 2021

schedule 11:37 - 31 Tetor, 2021

Ka lloje të ndryshme duarsh, disa të gjata e disa më të shkurtra; gishta të ndryshëm dhe forma të ndryshme pëllëmbash, por cili është i juaji?

Palmat nuk janë karakteristikat e vetme të duarve që mund të përdoren për të përcaktuar personalitetin dhe temperamentin. A e dini se forma e pëllëmbës suaj dhe gjatësia e gishtërinjve tuaj mund të zbulojnë gjithashtu shumë? Ka edhe prova që e mbështesin këtë.

Për të lehtësuar kuptimin e këtij koncepti, më poshtë keni format e duarve në katër lloje. Çdo lloj është i lidhur me një element.

Le të hedhim një vështrim në secilin lloj dhe të mësojmë se çfarë do të thotë!

Duart e zjarrit

Pëllëmbët e tij janë të gjata dhe gishtat e tij janë të shkurtër. Për shkak të karakteristikës së gjymtyrëve të tyre, ata kanë personalitet kokëfortë dhe udhëhiqen drejt ideve të tyre. Ato karakterizohen nga marrja e vendimeve të shpejta.

Janë të një bukurie të veçantë. Ata vijnë me ide të reja shpejt dhe janë të pasionuar, por si shumë gjëra në jetë, ajo që vjen shpejt, shkon shpejt.

Duart tokë

Ato janë pëllëmbë të mëdha, të gjata dhe të trasha. Gishtat e tyre janë të trashë, as të gjatë e as të shkurtër dhe përfaqësojnë elementin e tyre për shkak të thatësisë së duarve dhe sepse i kanë gjithmonë këmbët në tokë.

Ato gjithmonë sigurohen që të përfundojnë atë që kanë filluar. Ato janë të guximshëm, të mençur dhe të aftë në përdorimin e duarve.

Duart e ajrit

Kanë formë të gjatë dhe të ngushtë dhe pëllëmba e dorës është e zgjatur, gishtat e saj janë të hollë, me nyje të përcaktuara mirë. Personaliteti i tyre është i këndshëm dhe kanë qëndrime elegante. Zakonisht ato janë disi të thata.

Ato zakonisht nuk marrin kohë për të menduar dhe vepruar shpejt. Ato kanë aftësinë për të kapur një sasi të madhe informacioni.

Uji i duarve

Ato janë të ngjashme me duart e ajrit, vetëm pak më të zgjatura. Ato përfaqësojnë elementin pasi janë të lagur dhe djersitin më shumë. Ata janë njerëz shumë emocionalë, me zemër të madhe dhe dhembshuri. Emocionet ndonjëherë mund t’ju ndodhin.

Ato karakterizohen nga ëmbëlsia dhe ndjeshmëria e tyre, të përfaqësuara në pëllëmbët e tyre të rrumbullakëta dhe ndonjëherë rozë. Ata janë miqtë më të mirë, pasi do të jenë gjithmonë aty kur të keni nevojë./abcnews.al