Vlorë, spektakël me makinat dhe motorat e tipit të vjetër

schedule17:15 - 29 Nëntor, 2018

schedule 17:15 - 29 Nëntor, 2018

Festat e Nëntorit në Vlorë sollën edhe një aktivitet krejt të veçantë. Me iniciativën e Bashkisë në zonën e ish-Akademisë së Marinës u prezantuan makina dhe motora të tipit të vjetër.

Të gjithë ata pronarë që i mbanin në shtëpi i sollën në këtë spektakël makinash që zgjoi kureshtjen e shumë banorëve të qytetit. Kryetari i Bashkisë, Dritan Leli, tha se ky organizim ka për qëllim afrimin e një tjetër atraksioni turistik për vizitoret edhe në dimër.

Shumë të pranishëm bënë fotografi pranë makinave të tipeve të ndryshme, por që nuk shikohesh shpesh në qarkullim./abcnews.al