Vështirë të njihen, vipat që kanë pësuar ndryshime drastike në vitet e fundit (FOTO)

schedule12:30 - 8 Korrik, 2020

schedule 12:30 - 8 Korrik, 2020

Pamja e njerëzve mund të ndryshojë shumë përgjatë viteve. Një ndryshim në look si lyerja e flokëve mund të bëjë që të një person të duket komplet ndryshe.  Por, sido që të jetë kalimi i viteve mund ta ndryshojë pamjen e një personi për mirë apo për keq, dhe për të këtë nuk mund të bëjmë asgjë.

“Bright Side” ka renditur disa fotografi të personazheve të famshëm në vitin 2015 dhe 2020, për të parë ndryshimet që kanë pësuar gjatë kësaj periudhe, shkruan abcnews.al.

Hailey Bieber

20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Kesha
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Chrissy Teigen
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh

Ashley Tisdale

20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Sarah Hyland
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Ariel Winter
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Kristen Stewart
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Ashlee Simpson
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Gwen Stefani
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Nicole Richie
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Kim Kardashian
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Adele
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Geri Halliwell
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Lady Gaga
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Kylie Jenner
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Iggy Azalea
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh
Khloe Kardashian
20 të famshëm që ndryshuan kaq shumë në 5 vjet, nuk do të kesh mundësi t'i njohësh