Vendosni këtë gjë nën jastëk dhe ju mund të tërhiqni fat, para dhe dashuri

schedule19:41 - 21 Shtator, 2022

schedule 19:41 - 21 Shtator, 2022

Një teknikë e lashtë manifestimi na mëson se si të marrim gjithçka që kemi dashur ndonjëherë me mendime pozitive dhe korrekte.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është që përpara se të flini, të shkruani në një copë letër atë që dëshironi të tërhiqni në jetën tuaj dhe ta vendosni nën jastëk.

Ndërsa bini për të fjetur, mendoni se si ndiheni, relaksohuni dhe lejoni vetes të ndjeni mirëqenie.

Kjo teknikë e manifestimit funksionon më mirë nëse mbeteni i fokusuar vetëm në dëshirën tuaj. Qetëso mendjen. Nëse filloni të ëndërroni për dëshirat tuaja, është një shenjë se tërheqja po funksionon.

Mos i ndryshoni dëshirat tuaja. Jini të fokusuar në një dëshirë specifike dhe prisni që ajo të përmbushet së pari. Kur dëshira juaj e parë të realizohet, vazhdoni të njëjtin ritual me dëshirat e tjera./Abcnews.al/