Ushtrimet që duhet të bëjmë gjithmonë

schedule20:45 - 15 Tetor, 2021

schedule 20:45 - 15 Tetor, 2021

Nëse nuk keni rutine apo biçikletë mund të ngroheni me këto ushtrime të thjeshta.

Ngrohja është një hap i domosdoshëm para fillimit të ndonjë programi fitnesi. Një mënyrë e mirë për tu ngrohur nëse nuk keni një rutine ose biçikletë të palëvizshme është të bëni ushtrimet që pasojnë dhe sugjerohen nga trainerja personale Sofia Perdiki.

Ne bëjmë shtrirje këmbësh me ngritje të njëkohshme të krahëve dhe kërcim të njohur si kërcimi  për 20.

Vend i thellë

Ne bëjmë një vend të thellë (mbledhje) me kujdes për 20.

Ngritjet e këmbëve

Kryeni ngritje alternative të gjurit duke sjellë bërrylin në këmbën e kundërt. Vazhdojmë për 20.

Pasi të kemi përfunduar të tre ushtrimet, bëni një pushim për 10 minuta dhe përsëritni ciklin e ushtrimeve. Ne bëjmë gjithsej tre cikle.