“U shitën si punë e kryme”, Rama tregon me video rrugët e përfunduara: Ishin mal me borxhe

schedule11:00 - 24 Gusht, 2020

schedule 11:00 - 24 Gusht, 2020

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar një video ku ka bërë një përmbledhje të të gjithë investimeve të bëra në rrjetin rrugor.

Krahas videos ai akuzon opozitën, për të cilën shkruan se këto janë rrugët e lëna rrugëve, që u “shitën për punë e kryme”, por sipas tij u kthyen në një mal me gropa borxhesh.

“MIRËMËNGJES, dhe me “rrugë, rrugë, rrugët” e lëna rrugëve, që u “shitën” për punë e kryme, po në fakt jo s’u kryn po u kthyn në një mal me gropa borxhesh, si edhe me rrugët e reja të një Shqipërie, që megjithë plot hallet e problemet ende për t’u zgjidhur, ka hyrë në rrugën e duhur të rritjes së qëndrueshme, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.


 

MIRËMËNGJES ?

dhe me “rrugë, rrugë, rrugët” e lëna rrugëve, që u “shitën” për punë e kryme, po në fakt jo s’u kryn po u kthyn në një mal me gropa borxhesh, si edhe me rrugët e reja të një Shqipërie, që megjithë plot hallet e problemet ende për t’u zgjidhur, ka hyrë në rrugën e duhur të rritjes së qëndrueshme, ju uroj një javë të mbarë?

Posted by Edi Rama on Sunday, August 23, 2020