Tendencat më të njohura të thonjve të zgjedhura nga blogeret

schedule17:43 - 15 Mars, 2022

schedule 17:43 - 15 Mars, 2022

Ardhja e ditëve me diell dhe rritja e temperaturave nuk do të vonojë. Të paktën kështu shpresojmë sepse mezi po presim të largojmë veshjet tona të dimrit dhe t’u rikthehemi nuancave të ndezura. E njëjta gjë, pra, vlen edhe për manikyrin tonë me të vetmin ndryshim se atje nuk kemi kufizime nga kushtet atmosferike. Edhe nëse ditët e pranverës nuk kanë ardhur, ne mund t’i nënshtrohemi tendencave me plot ngjyra të thonjve, duke lënë pas ngjyrat e zbehta të dimrit.

Më poshtë po ju tregojmë manikyrët më të njohur të përdorur nga të gjithë fashistët.