Shqipëria nën “pushtetin” e COVID 19, ecuria e virusit, ankthi dhe kriza ekonomike që na pret

schedule19:43 - 21 Mars, 2020

schedule 19:43 - 21 Mars, 2020

Prej datës 9 mars kur COVID 19 u shfaq në Shqipëri e deri këtë të shtunë me 21 mars, ecuria e virusit që ka pushtuar botën, si është rritur grafiku  në Shqipëri.

Frika, ankthi në karantinë dhe mesazhet alarmante e gjuha kërcënuese e kryeministrit në ndryshim nga mesazhet që liderëve botërorë për qytetarët e tyre ku përcjellin mbështetje e optimizëm për të kaluar krizën.

Paketa e Ramës për shpëtimin e ekonomisë dhe propozimet e ekspërtëve për të rishkuar buxhetin. Një vështrim në dy javët e para të Shqipërisë nën pushtetin e COVID 19.

Për më tepër, ndiqni të plotë specialen e transmetuar në ABC News nga gazetarja Luljeta Progni. /abcnews.al