Shkrimtarja Janja Vidmar në Tiranë, prezantoi librin “Kebaria vajza që lexonte bukur”

schedule18:34 - 19 Tetor, 2017

schedule 18:34 - 19 Tetor, 2017

Janja Vidmar, një prej zërave më të veçantë të letërsisë sllovene vjen në duart e lexuesit shqiptar.  Libri “Kebaria, vajza që lexonte bukur”, i drejtohet fëmijëve, por edhe prindërve. Në qendër të këtij libri është një rome dhe autorja  përcjell mesazhe të forta kundër dallimeve raciale.

 

https://youtu.be/4og9rXQGoOo