Shkolla verore 2019, Ministria e Arsimit çel aplikimet

schedule15:20 - 19 Korrik, 2019

schedule 15:20 - 19 Korrik, 2019

Për tre ditë me radhë nga 24 Korriku deri më 27 Korrik në Jalë dhe Himarë 120 të rinj nga Shqipëria dhe Kosova do të jenë pjesë e shkollës verore 2019.

Aktiviteti do të organizohet nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë; në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Kosovë dhe temë do të ketë “Edukimi dhe punësimi në shekullin e 21- të”.

Për të qenë pjese e aktivitetit duhet të jeni nga 18 deri më 23 vjeç; student në institucionet publike të arsimit të lartë e të aplikoni në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit.

Aplikimet janë të hapura deri më 21 Korrik 2019 ndërsa fituesit do të njoftohen një ditë më pas./ABC News Albania 24/7