Shembja pas aksidentit e mbikalimit të Sukthit, si do të kryehet lëvizja e makinave

schedule11:34 - 1 Dhjetor, 2022

schedule 11:34 - 1 Dhjetor, 2022

Mbikalimi metalik i Sukthit u dëmtua si pasojë e një aksidenti duke shkëputur komplet pjesën kaluese nga elementet anësore/rampat e shkallëve.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se janë morrë masat për të ndërtuar një mbikalim të ri  ndërsa pritet që sot në orën 22.00 deri në orën 23:00 do të bëhet montimi i elementit horizontal.

Ky proces kërkon që rruga në të dyja senset e lëvizjes të bllokohet për 1 orë.

Rrugët e devijuara: 

⚠️Lëvizja e mjeteve gjatë kësaj kohe do të realizohet nëpërmjet rrugëve alternative.
👉Sensi i lëvizjes Tiranë-Durrës do të devijohet në daljen qendër Sukth dhe do vazhdojë lëvizjen drejt Durrësit në segmentin e vjetër Tiranë-Durrës.
👉Sensi i lëvizjes Durrës-Tiranë do devijohet në segmentin e vjetër Durrës-Tiranë.
⚠️Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të rrugës për këtë ndërhyrje që po kryhet në këtë aks.

/abcnews.al/