Shegushe Bebeti, një jetë me kukullat

schedule15:18 - 5 Dhjetor, 2020

schedule 15:18 - 5 Dhjetor, 2020

Aktorja e njohur e Teatrit të Kukullave, Shegushe Bebeti, në një intervistë për ABC rrefen 40 vite jetë mes kukullave , si dhe rrugëtimin 70 vjeçar të këtij teatri.

Emocionet e  bukura e të hidhura, si dhe kalimin e stafetës te brezi i ri  vijnë të rrëfyera nga aktorja e shumë brezave.

Ndiqni specialen e përgatitur nga Leontina Nika!