Sekuestrimi i 11 mijë eurove në qytetin e Gramshit

schedule15:48 - 20 Shtator, 2017

schedule 15:48 - 20 Shtator, 2017

Dy fasifikuesit e 11 mije eurove të prangosur disa ditë më pare në qytetin e Gramshit, u arrestuan pasi interpoli ra në gjyrmët tyre. Europol ka goditur bazën e falsifikuesve të eurove dhe dollarëve në Ballkan dhe më konkretisht në Shqipëri, Rumani dhe Maqedoni. Sipas faqes zyrtare të Interpolit, eurot e falsifikuara, trafikantët shqiptarë i kanë blerë në këty dy faqe interneti, alphabaymarket dhe hanasa darknet. të dyja këto faqe janë bllokuar tashmë nga Europol, teksa nuk përjashtohet mundësia që në ditët në vijim të ketë persona të tjerë të arrestuar, pasi në faqet e internetit të sekuestruar ka pasur shumë blerës me adresë nga vendi ynë.