Rreth 300 gra të një biznesi fason në protestë

schedule11:35 - 18 Janar, 2019

schedule 11:35 - 18 Janar, 2019

Rreth 300 gra, të cilat punojnë në biznesin fason në Shkodër protestuan për kushtet e vështira të punës së tyre dhe rritjen e vazhdueshme të normave nga ana e punëdhënësve.

Gratë kërkojnë rritjen e pagave të tyre dhe thanë se normat e vendosura janë të papërballueshme, dhe nuk mund të nxjerrin dot as një rrogë minimale.  Protestueset thanë se nuk do të rikthehen në punë në rast se nuk marrimn një përgjigje./abcnews.al