Rosemarie Trockael që i shpalli ”luftë“ artistëve meshkujve në vitet 80

schedule19:29 - 24 Tetor, 2017

schedule 19:29 - 24 Tetor, 2017

Për herë të parë vjen para publikutr artistja më e rëndësishme e artit bashkëkohor, gjermanja Rosemarie Trockel. Në këtë ekspozitë prezantohen disa mësime që artistja revolucionare aplikon, vizatime, video, skulpturë dhe instalacion.

https://www.youtube.com/watch?v=qpwpPtWTcdk