RENEA, operacionet dhe ekzekutimet e dyshimta

schedule23:03 - 3 Tetor, 2020

schedule 23:03 - 3 Tetor, 2020

Në vijim emisioni Abc/Story i gazetarit Ferdinand Dervishi sjell një histori të plotë të rasteve të pengmarrjeve që kanë kërkuar ndërhyrjen e forcave speciale RENEA, dështimet dhe sukseset e tyre.

Nisur nga rasti i fundit i ekzekutimit të një qytetari në Elbasan, dokumentari ngre pikëpyetjen: A ka ardhur koha që forcat speciale të policisë të ruajnë jo vetëm jetën e pengjeve por edhe atë të pengmarrësve? Dhe më tej, a duhet të ndërhyjë politika në raste të ngjashme?

Emisionin e plotë mund ta ndiqni këtu;