Rakipi: Gjuzi, Hajdari e Halilaj, deputetët më të  rëndësishëm sot në Shqipëri

schedule22:30 - 8 Nëntor, 2019

schedule 22:30 - 8 Nëntor, 2019

Diktaturë qesharake përballë kësaj opozite parlamentare të përfaqësuar nga Kujtim Gjuzi,  Rudina Hajdari dhe Halilaj, e konsideron Ylli Rakipi opozitën e sotme parlamentare, që sipas tij i duhet regjimit.

Rakipi: Kjo është një diktaturë qesharake. Shiko opozitën e sotme, Kujtim Gjuzi..unë e kam thirrur në emision dhe e kam mik. Ja shiko Rudina Hajdarin.

Nano: Pse e thërret Kujtim Gjuzin?

Rakipi: E bëj për t’u thënë shqiptarëve që këtë kemi një ndër njerëzit më të rëndësishëm të vendit. Shqipëria ka ecur përpara me Kujtimin dhe vajzën e Azem Hajdarit me Rudinën, me një grua tjetër që korporatës i thoshte kërpëratë. Këtë gjendje kemi dhe kjo situatë i duhet regjimit. /abcnews.al