Priten vështirësi në qarkullimin e aksit Durrës-Elbasan, Policia jep njoftim të rëndësishëm

schedule15:02 - 5 Shkurt, 2023

schedule 15:02 - 5 Shkurt, 2023

DURRËS- Policia e Durrësit ka njoftuar ditën e sotme se duke nisur nga ora 22:00 deri në orët e para të mëngjesit, nga porti i Durrësit në drejtim të qytetit të Elbasanit do të transportohet një vinçi të përmasave të mëdha. Autoritetet paralajmërojnë se lëvizja do jetë e avashtë dhe do të kryhet nga Porti-Plazh-Plepa-Rrogozhinë-Ebasan, ndaj për këtë arsye, ata kërkojnë mirëkuptim tek përdoruesit e rrugës.

Njoftimi i Policisë: 

Duke nisur nga ora 22:00, deri në orët e para të mëngjesit, nga porti i Durrësit, në drejtim të qytetit të Elbasanit, do të kryhet transporti i një mjeti jashtë norme, i cili i kalon kufijtë e përmasave gabarrite.

Kërkojmë mirëkuptimin e të gjithë drejtueseve të mjeteve që do të qarkullojnë në këtë aks rrugor, pasi lëvizja do të jetë shumë e ngadaltë dhe do të krijohen pengesa për levizjen normale të mjeteve.

Mjetet e tonazhit të rëndë ta eliminojnë qarkullimin në këtë aks rrugor dhe të qarkullojnë në akse të tjera alternative, për të cilat do të informohen nga shërbimet e Policisë Rrugore që do të jenë të pranishme në këtë aks rrugor/abcnews.al