Policia në rrugë edhe në kohë izolimi, efektivët në Tiranë kontrollojnë çdo mjet në lëvizje

schedule15:39 - 25 Prill, 2020

schedule 15:39 - 25 Prill, 2020

Ashtu siç është bërë zakon prej më shumë se një muaji për shkak të pandemisë, edhe këtë fundjavë kryeqyteti ishte i zbrazët.

Ndryshe nga ditët e javës, kur qarkullimi është i ngjeshur si në një ditë të zakonshme, kjo e shtunë e gjeti Tiranën të izoluar.

Të vetmet mjete që lëviznin në rrugë, ishin ato të kategorive të lejuara. Edhe pse kryeqyteti është i izoluar dhe gjithçka e mbyllur, efektivët e policisë vijojnë të qëndrojnë në rrugë duke kontrolluar shoferët nëse ishin ose jo të pajisur me autorizimet përkatëse.

Prezenca e këmbësorëve në rrugica lagjesh ishte e vogël, ndërsa në rrugët kryesore lëvizje u vunë re edhe të makinave të tonazhit të rëndë.