Pesë mesazhet e dashurisë që do t’ju ndryshojnë ditën

schedule13:04 - 3 Korrik, 2020

schedule 13:04 - 3 Korrik, 2020

Dashuria për partnerin shprehet në forma të ndryshme, por jo të gjithë kanë kreativitetin e duhur për të bërë të lumtur dikë.

“I love relationship” ju prezanton pesë mesazhet, që po t’ia dërgoni njeriut të zemrës do t’i ndryshoni menjëherë humorin.

  1. Të jesh i dashuruar me ty është aq e veçantë sa nuk mund ta imagjinoj kurrë të të humbasë. Më vjen mirë që e gjetëm njëri-tjetrin dhe së bashku do të qëndrojmë për më gjatë dhe do të shijojmë argëtimin e dy zemrave që janë të synuara për njëra-tjetrën.
  2. Aksidentet ndodhin, unë rrëshqas, udhëtoj, pengohem dhe bie, zakonisht nuk e marr parasysh fare por tani nuk e di se çfarë të bëj, rrëshqita dhe u dashurova me ty.
  3. Mos kërko që dielli të shkëlqejë gjithmonë, retë ekzistojnë. Mos kërko që gjethet të bien, era ekziston. Mos më kërko që të harroj, nuk mundem, ti ekziston.
  4. Unë e di se asgjë nuk zgjat përgjithmonë dhe mbase nuk do të qëndrojmë gjithmonë së bashku, por çdo buzëqeshje dhe e qeshur që kemi ndarë më bindin se kujtimet e miqësisë sonë do të zgjasin për pjesën tjetër të jetës sime.
  5. Ndërsa admiron gjërat e mrekullueshme që Zoti ka bërë sot, mba mend se je një prej tyre, e mrekullueshme brenda dhe jashtë. Je e bekuar./abcnews.al