“Parada e Krenarisë” në Tiranë, “Piranjat” flasin me anëtarët e komunitetit LGBTQI+

schedule18:13 - 24 Maj, 2022

schedule 18:13 - 24 Maj, 2022

Të drejta gay?

Shqiptarët me shumë mundësi do preferonin që fëmija i tyre të bëhej kriminel, në vend që të bëhej gay. Mjafton një sondazh për ta vërtetuar. “Piranjat” kanë intervistuar anëtarë të komunitetit LGBT, të cilët kanë dhënë këndvështrimin e tyre, gjatë paradës së 20 Majit.

Na ndiqni sot në orën 21:01 në ABC dhe në 22:31 në T7.  Emisionin mund ta gjeni edhe në website-in apo aplikacionin abcnews.al