Kuzhinieri turk, Nusret Gokçe, i njohur me pseudonimin Salt Bae, është prej disa kohësh më i përfolur i në mediat sociale. Ai arriti famën ndërkombëtare në vitin 2017, kur mënyra e tij e “pjekjes së mishit” u bë virale.
Si pasojë, mori pseudonimin Salt Bae për shkak të lëvizjes me të cilën kripos një biftek mishi pasi e preu atë në mënyrë profesionale dhe aktualisht ka 17 restorante në të gjithë botën.
Së fundmi, një burrë i quajtur Jamz ndau në Twitter se kishte darkuar në restorantin e tij në Londër dhe ka treguar koston e një darke të tillë.
Sipas tij, fatura totale ishte 1,812 paund ose rreth 2,100 euro, e cila e ka lënë pa fjalë./abcnews.al
44 great british pounds for 4 redbulls… having a laugh. pic.twitter.com/xgzs8f2cEu
— Jamz (@jjamz_) September 26, 2021