Nuk ndalen risitë e WhatsApp, kjo është e fundit

schedule20:02 - 20 Qershor, 2023

schedule 20:02 - 20 Qershor, 2023

Risitë në WhatsApp nuk kanë të ndalur.

Tashmë mund t’i bëni “silent” thirrjet që iu vijnë nga persona të panjohur.

WhatsApp po krijon më shumë privatësi dhe kontroll për të gjithë përdoruesit.