Një nga metodat më të mira të stërvitjes në shtëpi

schedule19:37 - 14 Maj, 2021

schedule 19:37 - 14 Maj, 2021

Fitball është një top ushtrimesh dhe është një nga metodat më të mira për të ushtruar në shtëpi. Isshtë i vogël në përmasa dhe shkathtësia e tij na jep mundësinë të krijojmë një libër të madh ushtrimesh për të gjithë trupin.

Ushtrimet e ekuilibruara mund të jenë të kënaqshme pasi mund të krijojmë ushtrime në një mënyrë të gjallë, gjë që e bën ushtrimin më të kënaqshëm.

Nëse shtojmë rezistencë, ushtrimi jep rezultate më të mira, ndërsa në të njëjtën kohë ndihmon në ekzekutimin korrekt të ushtrimit pa i lodhur kyçet.

Përfitimet e ushtrimeve me top janë të shumta.

Me ushtrime ekuilibri, lëvizshmërie dhe fleksibiliteti ne përmirësojmë koordinimin, forcojmë shtyllën kurrizore dhe mbrojmë belin.

Mund të zëvendësojë me sukses stolat e ushtrimeve për ushtrime me shtangë dore, shirita gome dhe shufra, ndërsa mund të përdoret gjithashtu për ushtrime të zgjatjes dhe stresit./abcnews.al