Një makinë me një identitet ekologjik, Polestar C mund të jetë makina e së ardhmes

schedule13:48 - 21 Tetor, 2020

schedule 13:48 - 21 Tetor, 2020

Polestar C vepron si një filtër për pastrimin e ajrit të ndotur, sipas krijuesve të tij. Industria globale e makinave po kontribuon në mënyrë aktive në luftën kundër fenomenit të ndotjes, duke krijuar modele me motorë me emisione zero.

Kompanitë kanë prodhuar makina elektrike, por që nuk janë 100% miqësorë me mjedisin, të paktën për sa i përket emetimeve të dioksidit të karbonit. Por sipas dizajnuesit të Polestar C, ky automjet ka një tipar kryesor që në thelb do të funksionojë si një avantazh ndaj EV në treg.

Pjesa e përparme përfshin një grilë të madhe, e cila jo vetëm që drejton ajrin në pjesë të trupit, duke përmirësuar rezistencën aerodinamike, por gjithashtu vepron si një filtër gjigand për të larguar sa më shumë grimca të dëmshme.

Elementet e mbetura, të tilla si uji dhe oksigjeni, dalin nga shkarkimi. Sigurisht, Polestar C mbetet një vizion për të ardhmen, megjithëse sipas krijuesve të saj mundet që të nisë prodhimin në vitet e ardhshme. xh.d/abcnews.al