Një burrë kalon gjashtë vjet për të parkuar makinën e tij në çdo vend të supermarketit

schedule22:50 - 29 Prill, 2021

schedule 22:50 - 29 Prill, 2021

Në një përpjekje për të përfunduar një sfidë, një burrë kaloi gjashtë vjet për të parkuar makinën e tij në çdo vend të një supermarketi në Londrën jug-lindore.

Gareth Wild, njeriu i suksesshëm i parkimit, mbajti një hartë të detajuar të zonës së parkimit të makinave në Sainsbury. Ai gjithashtu përgatiti një tabelë shumëngjyrëshe për të ndjekur përparimin e tij.

Wild ishte shumë i përpiktë në lidhje me misionin e tij dhe madje kishte shënuar hapësirat më të mira dhe më të këqija për parkim. Përveç kësaj, ai gjithashtu theksoi vendet e karrocave dhe vendet e motorëve në harta. Këto ishin përjashtuar nga vendet ku ai synonte.

Duke hyrë në faqen e internetit të rrjeteve sociale, Twitter, Gareth Wild shkroi, “Në vend që të shëtisja rreth parkut të makinave duke numëruar secilën hapësirë ​​dhe duke e ekspozuar veten si një i çmendur, unë përdora pamjen e sipërme për të shënuar një imazh vektor për ta bërë më të lehtë identifikimin e secilës hapësirë. ”

“Kutitë portokalli me pika rreth parkut të makinave janë hapësira për karrocë, hapësira e zezë është një copë toke në formë të parregullt, e cila është shumë e vogël për një makinë dhe për këtë arsye është e pavlefshme dhe atëherë ka një numër vendesh familjare, me aftësi të kufizuara dhe një motor”.

Gareth e kapi me sukses këtë arritje ndërsa vizitonte supermarketin një herë në javë dhe disa herë më shumë gjatë rasteve të veçanta, gjë që e bën atë rreth 60 vizita në vit./abcnews.al