Nëse këto shenjat shfaqen gjatë periudhës së fejesës, mendohuni mirë para se të martoheni

schedule21:49 - 1 Prill, 2021

schedule 21:49 - 1 Prill, 2021

Periudha e fejesës është një provë për jetën e ardhshme midis dy palëve, duke njohur të fejuarin tuaj, duke njohur cilësitë e tij, duke kontrolluar ndjenjat e tij dhe shkallën e pajtueshmërisë midis jush, kështu që femra duhet të përqendrohet në të gjitha detajet.

Dr. Iman Abdullah Muhammad Al-Sayed, një konsulent në psikologji dhe terapi familjare, shpjegoi se periudha e fejesës është një periudhë prove dhe është e drejtë e secilës palë, nëse nuk ndihet e sigurt dhe e qëndrueshme, të përfundojë fejesën menjëherë pa hezitim dhe të bashkëjetosh me situatën pa probleme pa vetë-flakërim, përveç asaj që i jep fund fejesës nuk do të thotë që ndokujt i bëhet padrejtësi. Por kjo është më mirë sesa ndarja pas martese me fëmijë.

Doktoroi përmendi disa shenja që nëse ato shfaqen gjatë periudhës së fejesës me të fejuarin tuaj, mund të tregojnë dështimin e marrëdhënies së ardhshme midis jush, si më poshtë:

1- Mungesa e entuziazmit për të fejuarin tuaj dhe pranojeni ashtu siç është, përveç dëshirës tuaj të fortë për ta ndryshuar atë gjithmonë.

2- Ana materiale, nëse nuk është e përshtatshme, fejesa duhet të përfundojë, pasi ana materiale është e rëndësishme në të ardhmen e jetës martesore.

3- Vajza nuk duhet të hezitojë të largojë një marrëdhënie me një burrë që nuk është i sinqertë gjatë periudhës së fejesës.

4- Mungesa e mirëkuptimit dhe pajtueshmërisë intelektuale dhe kulturore gjatë bisedës me të kërcënon marrëdhëniet mes jush.

5- Kur ju krahasoni me një nga të afërmit ose miqtë e tij, është e domosdoshme të hiqni qafe fejesën menjëherë.

6- Mungesa e respektit për ju dhe vlerësimi i palës tjetër për ju, për sa i përket mendimit, vendimeve, personalitetit dhe të menduarit tuaj.

7- Dobësia e personalitetit të të fejuarit tuaj dhe varësia e tij e plotë nga nëna e tij në të gjitha çështjet e jetës së tij janë faktorë të rrezikshëm; Sepse kërcënon stabilitetin e jetës tuaj më vonë.

8- Xhelozia natyrore aktivizon pasionin, por xhelozia fatale shkatërron jetën martesore dhe ngre dyshime mes dy palëve.

9- Kur vëreni se partneri juaj gënjen për shumë çështje, ju duhet ta përfundoni fejesën menjëherë. Sepse ky është një tregues i pasigurisë dhe paqëndrueshmërisë.

10- Një burrë shef dëshiron të dominojë të menduarit tuaj, mendimet tuaja dhe privatësinë tuaj.

11- Dyshimi dhe mosbesimi midis dy palëve e bën jetën të pamundur dhe plot probleme, kështu që ndarja është e nevojshme për të ruajtur jetën psikologjike.

12- Prindërit janë të përfshirë në të gjitha çështjet e jetës tuaj, ju duhet ta përfundoni fejesën menjëherë.

13- Dallimet rrënjësore në tendencat, qëndrimet, ndjenjat dhe të menduarit.

14- Kur vëreni se ai dallohet nga koprracia, duhet të hiqni qafe dashurinë, sepse koprracia është një nga karakteristikat e dënueshme që gratë e urrejnë fort./abcnews.al