Nën hetim pasuria e deputetit të PS Ervin Bushati

schedule16:35 - 13 Mars, 2019

schedule 16:35 - 13 Mars, 2019

Gjykata e Apelit Tiranë ka pranuar padinë e bërë në Tetor të 2018 nga Partia Demokratike e cila akuzon deputetin e Partisë Socialiste Ervin Bushati për fshehjen të pasurisë. 2 javë pas kallëzimit të bërë nga selia e Partisë Demokratike Prokuroria e Tiranës i mbylli hetimet edhe pse gjykata e shkallës së parë kishte urdhëruar që të vazhdonte procesi hetimore ndaj Bushatit. Prokuroria e kundërshton vendimin dhe bën ankimin në Gjykatën e Apelit, por kjo gjykatë vendosi që të rihapet çështja dhe të nisni edhe menjëherë hetimet për pasurit e Bushatit. Partia demokratike e akuzon Ervin Bushatin për fshehje dhe mos justifikim pasurie, në kallëzimin e PD thuhet se Bushati nuk justifiko 7 pasuri të paluajtshme./abcnews.al