Në mbrëmje peshkatarët e Kukësit zbresin në breg të liqenit

schedule15:11 - 24 Shtator, 2017

schedule 15:11 - 24 Shtator, 2017

Peshkatarët kuksianë dhe pse e dinë që në liqen ka shumë pak peshk, nuk heqin dorë nga gjuetia. Çdo mbrëmje ata shkojnë në breg me shpresën për të kapur ndonjë peshk.

https://www.youtube.com/watch?v=C7F-2aaGG9w