“Mullarët” dhe “kujtesë gjaku” në muzeun Marubi

schedule14:36 - 22 Tetor, 2017

schedule 14:36 - 22 Tetor, 2017

Një nga ekspozitat më të bukuara u çel në Muzeun Kombëtar të Fotografisë Marubi në Shkodër. Qëllimi i autores Lala Merdetish Vula ishte rikthim të kujtesës në një kohë kur Antin Çeta u bë njeriu i pajtimit të gjaqeve.

https://www.youtube.com/watch?v=z9CVd3MdWxs