“Memory”/ Ku po shkojnë shqiptarët, politikisht?

schedule18:28 - 20 Dhjetor, 2020

schedule 18:28 - 20 Dhjetor, 2020

Dokumentari në kuadër të “Memory” prezantoi të gjeturat e fundit të një sondazhi të publikuar nga Baton Haxhiu.

Gjetjet nga matja e opinionit publik nga kompania “Source”, tregojnë një lëvizje të madhe të elektoratit në Shqipëri.

Gjithashtu sondazhi i publikuar nga Baton Haxhiu tregoi edhe disponimin momental të shqiptarëve se kë preferojnë politikisht.

Ata tregojnë për atë që mendojnë që është bërë mirë dhe çfarë tjetër nuk po bëhet si duhet.

Cilët janë politikanët më të pëlqyeshëm dhe për kë ka rënë pëlqyeshmëria krejtësisht?

Cila parti ka gjasa t’i fitojë zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri e cila ka humbur shumë elektorat që nga 2017?

Si kanë ndikuar ngjarjet si pandemia COVID-19, tërmeti dhe djegia e mandateve nga opozita në preferencat e shqiptarëve?

Të gjitha këto gjetje dhe shumë të tjera rreth shijeve politike të qytetarëve, u shpalosën në dokumentarin “Memory” nga Baton Haxhiu.

Për më tepër ndiqni sondazhin e publikuar nga Baton Haxhiu: