Më pak se dy orë nga orari zyrtar, PS apel qytetarëve: Votoni! Vota vlen shumë, vota vendos shumë

schedule17:47 - 14 Maj, 2023

schedule 17:47 - 14 Maj, 2023

Më pak se 2 nga përfundimi zyrtar i orarit të votimit, PS intensifikon thirrjet drejtuar qytetarëve për të marrë pjesë në votime.

“Fëmijët duan dhe meritojnë një Shqipëri më të mirë. Vota vlen shumë, vendos shumë. Përcakton të ardhmen tonë të përbashkët. Prandaj në këto minuta të mbetura dilni dhe votoni. Votoni. Votoni. Votoni.”- ishte thirrja e radhës e Muzhaqit nga selia e PS.