“Më detyruan”, brenda një prej bordellove më të mëdha në botë (Video)

schedule13:05 - 26 Shtator, 2019

schedule 13:05 - 26 Shtator, 2019

BBC ka kryer një investigim në një prej bordellove më të mëdha në botë. Në Bangladesh, prostitucioni është i ligjshëm, por sipas reportazhit të gjigandit mediatik britanik, vajza 7-vjeçare përgatiten që të bëjnë këtë lloj jetese. Disa femra në Daulatdia janë shprehur se janë detyruar që të prostituojnë që kur ishin fëmijë.

“Isha 19 vjeç kur erdha. Më sollën këtu dhe më detyruan të qëndroj kundër dëshirës sime. Nuk ishte i afërm ishte një person që e njihja nga zona ku jetoja. Më gënjeu, më tha që do shkojmë diku tjetër”, tha një grua për BBC.

Në bordellon më të madhe në botë, e cila gjithashtu është e ligjshme, rriten edhe fëmijët e prostitutave.

Për këtë arsye disa organizata bamirësie kanë ndërtuar një shkollë pranë, e cila frekuentohet më së shumti nga këta fëmijë. Gjithashtu janë hapur edhe shtëpi të sigurta për të ndihmuar të rinjtë që të largohen nga ajo lloj jetese./abcnews.al