Mbushen rrugët e Dibrës, gjimnazistët protestë kundër bashkisë për shkollën

schedule15:15 - 26 Tetor, 2017

schedule 15:15 - 26 Tetor, 2017

Bulevardi i Dibrës u mbush me gjimnazistë, mësues dhe qytetarë që protestuan kundër Bashkisë, e cila ka marrë vendim që godinën e gjimnazit ta kthejë në zyra. Bëhet fjalë për gjimnazin e qytetit, i ndërtuar 30 vjet më parë, por ku aktualisht nuk zhvillohet mësim. Ndërkohe gjimnazistët dhe mësuesit, kërkojnë që kjo ndërtesë të kthehet në kushte për të zhvilluar mësim dhe jo zyra për bashkinë. Aktualisht nxënësit dibranë zhvillojnë mësim me dy turne në shkollat nëntëvjeçare.