Madonna shfaqet në mënyrën e pazakontë, nxjerr në ankand organin e saj gjenital duke lindur pemë

schedule16:54 - 13 Maj, 2022

schedule 16:54 - 13 Maj, 2022

Diva e muzikës, Madonna i ka befasuar të gjithë me lëvizjen e fundit. Ajo ka krijuar një seri me NFT, pra art teknologjik që tregon një trajtë të animuar të saj në 3D duke lindur shumë gjëra nga organi i saj gjenital.

Pra, skanime të vërteta të vaginës së saj janë përdorur për të krijuar materiale me përqasje hapësinore, portretizime nudo të saj duke lindur pemë, flutura dhe shumëkëmbësha robotë.

Nga organi i këngëtares rritet një trio NFT-sh që do dalë brenda pak orësh në shitje dhe çmimet që janë vendosur deri më tani nga 31-35 mijë follarë, fitimet e të cilave do të shkojnë për organizata jo-fitimprurëse që ndihmojnë fëmijët dhe gratë në nevojë.

NËNA E NATYRËS

E para e serisë është Nëna e Natyrës. Në një mjedis të ftohtë laboratorik, pa asnjë shenjë jete, një hapje i ccel rrugën një dege që shndërrohet në një pemë plot gjallëri. Ajo shtyn kundër gravitetit dhe lulet lulëzojnë. Pema mund të përkulet apo edhe të thyhet, por ajo vazhdon të rikrijohet dhe të lulëzojë. Kjo vepër përmban një tekst të ri nga Madonna.

NËNA E EVOLUCIONIT

Vepra e dytë, e titulluar Nëna e Evolucionit, prek udhëtimin e metamorfozës së fluturave, të cilat janë një nga krijimet më të bukura në natyrë dhe një shenjë shprese. Fluturat janë një metaforë për paradoksin se bota po digjet në një skenë postapokaliptike, por ka ende prova të jetës. Ne vazhdojmë të lindim, pavarësisht se çfarë shkatërrimi po ndodh, pa marrë parasysh çfarë shtypjeje kemi. Ai transmeton mesazhin e rëndësishëm që nëse prisni që bota të jetë e përsosur ose jeta juaj të jetë e përsosur për të krijuar art, kjo nuk do të ndodhë kurrë. Ne duhet ta bëjmë atë, për mbijetesën tonë në këtë botë kaotike, të paparashikueshme. Vepra përmban tekste nga kënga ikonë e Madonna Justify My Love dhe muzikë origjinale nga Igor Bardykin.

NËNA E TEKNOLOGJISË

Puna përfundimtare është Nëna e Teknologjisë  dhe zhvillohet në një pyll të bukur, duke përshkruar mënyrën se si shkenca mund të lindë dritë në botë, por vetëm nëse përdoret me vetëdijen e duhur. Centipeda përfaqëson teknologjinë, si forcën jetëdhënëse ashtu edhe rreziqet e saj, krahasimin e errësirës dhe dritës. Teknologjia vazhdon të evoluojë në botën fizike, natyrore dhe reale; ne mund të bëjmë çfarë të duam, por kjo ka pasoja. Natyra në fund do të fitojë në fund. Vepra përmban poezinë e Rumiut./abcnews.al