Maçoku të cilit i flet në vesh Hitleri…

schedule12:30 - 24 Nëntor, 2020

schedule 12:30 - 24 Nëntor, 2020

Një grua u trondit kur pa fytyrën e Adolf Hitlerit në veshin e maces së saj. Profili i diktatorit duke përfshirë sytë e tij kërcënues dhe mustaqet famëkeqe mund të shihen duke shikuar nga veshi i koteles Killit.

Ndërsa disa kanë vënë re ngjashmërinë e çuditshme me Hitlerin, shumë të tjerë mendojnë se duket si poeti Edgar Allan Poe, i cili ka shkruar dhe një histori të shkurtër të titulluar “Macja e Zezë”.

REICH i pastruar: Kill, një kotele orientale Shorthair, u fotografua nga kujdestarja Matilde Cantor në Danimarkë

“Unë nuk e vura re formën në veshin e maces derisa e postova foton. Mund të shihja që dukej si një burrë, por nuk e kisha menduar se dukej si Edgar Allan Poe derisa dikush tjetër e vuri re.

Padyshim shoh ngjashmërinë, por më duket e pabesueshme dhe pak e frikshme. Nuk kam menduar se ekziston një kuptim i veçantë pas kësaj, por mendoj se mund të jetë shpirti ose rimishërimi i Edgar Allan Poe.“, thotë Matilde Cantor. /abcnews.al

HEIL KITTLER !: Kotelja tetë-javëshe Killi është fotografuar me një shenjë të çuditshme brenda veshit të tij të djathtë e cila ka një ngjashmëri të çuditshme me diktatorin nazist Adolf Hitler