Lojtari i njohur dënohet me 4 vite burg nga Gjykata e Lartë

schedule18:01 - 23 Shtator, 2022

schedule 18:01 - 23 Shtator, 2022

Seksioni i Tretë i Gjykatës Provenciale të Almeiras dënoi Santi Mina me katër vjet burgim për abuzim seksual pas kërkesës nga avokati për sqarim dhe korrigjim të dënimit.

Sipas “Marca”, tani duhet të jetë Gjykata e Lartë e Drejtësisë së Almeiras që të marrë në shqyrtim ose jo ankesën e paraqitur nga mbrojtja e lojtarit.

Nëse ankesa hidhet poshtë, Santi mina do të kishte vetëm rrugën e Gjykatës së Lartë për të ndjekur./ h.ll/abcnews.al