Llojet e miqve që të gjithë i njohim shumë mirë

schedule09:20 - 27 Shkurt, 2021

schedule 09:20 - 27 Shkurt, 2021

Çdo miqësi është unike, ashtu si njerëzit në botë. Por, për disa arsye, ka disa sjellje dhe qëndrime aq tipike nga ana e miqve tanë, saqë sapo të lexoni këtë artikull, ndonjë nga miqtë tuaj do ju vijë në mendje. Shikojini më poshtë:

 1. Miqtë që janë gjithmonë “rrugës”, por që akoma ndodhen në shtëpi.
 2. Miqtë me të cilët keni shumë të përbashkëta, madje dhe gardërobën.
 3. Miqtë që duan gjithmonë festë, kundër çdo logjike.
 4. Miqtë që publikojnë gjithçka në rrjete sociale.
 5. Miqtë që kanë nevojë për një GPS se humbin vetëm.
 6. Miqtë me celular të thyer.
 7. Miqtë që nuk e preferojnë celularin.
 8. Miqtë që nuk shqetësohen për veshjen e tyre kur kanë njerëz për vizitë.
 9. Miqtë që më shumë flenë sesa rrinë zgjuar.
 10. Miqtë që nuk e kanë problem të hanë ushqimin e mbetur nga të tjerët
 11. Miqtë që preferojnë  vetminë, por përsëri i duam.
 12. Miqtë që marrin në një festë, një person të dytë të paftuar.
 13. Miqtë që qajnë për fatkeqësitë e tyre dhe të të tjerëve.
 14. Miqtë që gjithmonë përfundojnë shofer të grupit.
 15. Miqtë që janë tifozë të zjarrtë.
 16. Miqtë që gjithmonë shmangin pagesën e faturës.
 17. Miqtë  me të cilin jeni në sinkronizim./e.b-abcnews.al