Lista me 42 marrëveshjet e dyshimta të Juventusit

schedule11:52 - 27 Nëntor, 2021

schedule 11:52 - 27 Nëntor, 2021

Nga shkëmbimet e të rinjve mes Interit dhe Milanit deri te rasti i Chievo dhe Cesena: historia e fundit e tregut të transferimeve përfshin transaksione të shumta të dyshimta, që shpesh synojnë fshehjen me fitime fiktive  nga vlerat e fryra të lojtarëve.

Për disa vite kjo çështje është rregulluar dhe të gjitha operacionet monitorohen nga organet federale.

Hetimi në vazhdim për 42 transaksione të dyshimta të Juventusit përshtatet në këtë kontekst vitet e fundit: më e bujshme ka të bëjë me shkëmbimin me Barcelonën mes Pjanic dhe Arthur ku boshnjaku, i hyrë në buxhet për 17.5 milionë, u shit në 63, duke gjeneruar një fitim kapital prej rreth 44: të gjitha, pa arkëtuar një euro, sepse braziliani u ble në të njëjtën kohë, me vlerë 73 milionë, raporton albeu.com.

Fitime kapitale të Juves, dhe 42 transaksionet e dyshimta:

Rovella nga Genoa në Juve për 18 milionë + 20 bonus
Portanova nga Juve në Genoa për 10 milionë + 5 bonus (10 milionë fitim kapitali)
Petrelli nga Juventus në Genoa për 8 milionë + 5.3 bonus (8 milionë fitim kapital)
Lungoyi nga Lugano në Juve për 3 milion
Monzialo nga Juve në Lugano për 3 milion (2 milion fitim kapital)
Aké nga Marseille në Juve për 8 milion
Tongya nga Juve në Marseille për 8 milion (8 milion fitim kapital)
De Marino nga Pro Vercelli në Juve për 2 milion
Parodi nga Juve te Pro Vercelli për 1 milion (1 milion fitim kapital)
Barbieringa Novara në Juve për 1 milion
Lamanna nga Juve në Novara për 1 milion (1 milion fitim kapital)
Hajdari nga Basel në Juve për 4 milion
Sené nga Juve në Basel për 4 milion (4 milion fitim kapital)
Nzouango nga Amiens në Juve për 2 milion
Bandeira nga Juve në Amiens për 2 milion (2 milion fitim kapital)
Minelli nga Parma në Juve për 3 milion
Lanini nga Juve në Parma për 2 milion (2 milion fitim kapital)
Brunori nga Pescara në Juve për 3 milion
Masciangelo nga Juve në Pescara për 2 milionë (2 milionë fitim kapital)
Goringa Pisa në Juve për 3 milion
Loria nga Juve në Pisa për 3 milion (3 milion fitim kapital)
Markes nga Barcelona në Juve për 8 milion
Matheus Pereira nga Juve në Barcelonë për 8 milion (6 milion fitim kapital)
Arthur nga Barcelona në Juve për 72 milionë + 10 bonus
Pjanic nga Juve te Barcelona për 63 milionë (44 milionë fitim kapitali)
Felix Correia nga Manchester City në Juventus për 11 milionë
Moreno nga Juventus në Manchester City për 10 milionë (10 milionë fitim kapital)
Danilo nga Manchester City në Juve për 37 milionë
Cancelonga Juve në Manchester City për 65 milionë (30 milionë fitim kapitali)
Mulé nga Sampdoria në Juve për 4 milionë
Vrioni nga Sampdoria në Juve për 4 milionë
Francofonte nga Juve në Sampdoria për 2 milionë (2 milionë fitim kapital)
Gerbi nga Juve në Sampdoria për 1 milion (0 euro fitim kapital)
Stoppa nga Juve në Sampdoria për 1 milion (0 euro fitim kapital)
Brentan nga Juve në Sampdoria me një transferim të lirë (0 euro fitim kapital)
Lipari nga Empoli në Juve për 1 milion
Maressa nga Empoli në Juve për 1 milion
Olivieri nga Empoli në Juve për 2 milion
Adamolinga Juve në Empoli për 1 milion (1 milion fitim kapitali)
Mancuso nga Juve në Empoli për 5 milion (3 milion fitim kapital)
Peeters nga Sampdoria në Juve për 4 milion
Audero nga Juve në Sampdoria për 20 milion (19 milion fitim kapitali). /abcnews.al/