Kuiz, a e gjeni dot se në cilën shtëpi fshihet i burgosuri?

schedule10:20 - 6 Dhjetor, 2022

schedule 10:20 - 6 Dhjetor, 2022

Ne i duam enigmat, sepse ato na mprehin mendjen dhe sepse janë një pushim i vogël i këndshëm nga oraret tona të ngarkuara.

Por le të shohim se çfarë duhet të zgjidhim këtë herë. Policia punëson një detektiv për të gjurmuar një të burgosur të arratisur.

Pas hetimeve, detektivi ka arritur në përfundimin se i arratisuri duhet të fshihet në një nga tre shtëpitë në foto.

Pas një shikimi nga afër në një fotografi ajrore të këtyre tre shtëpive, detektivi zbuloi se në cilën shtëpi ishte fshehur më në fund.

E gjeni dot?

Përgjigjja: I arratisuri fshihet në shtëpinë e parë, pasi është e vetmja ku makina është parkuar në anë të rrugës për të shpëtuar shpejt./abcnews.al