Kryeministri Edi Rama me gazetarët jashtë Kuvendit: “Jeni të paditur e të palexuar”

schedule14:11 - 25 Tetor, 2017

schedule 14:11 - 25 Tetor, 2017

Pak minuta pasi foli në kuvend, kryeministri Rama ka dalë në një komunikim për mediat jashtë seacës. Në një shpërthim të papritur e të paprecedentë, kryeministri ka fyer e ofenduar gazetarët që sipas tij janë të paditur e të palexuar për të kuptuar e trajtuar cështjen Tahiri, kërkesën e prokurorisë dhe procedurat e kuvendit për të. 
https://youtu.be/Akvtmfeu7QE