Koronavirusi, 122 shqiptarë nga Zvicra kthehen në Tiranë

schedule18:23 - 30 Mars, 2020

schedule 18:23 - 30 Mars, 2020

122 shqiptarë nga Zvicra, kthehen në Tiranë.

Ndërkohë më herët kanë mbërritur 127 persona nga Gjermania dhe 113 nga Italia, të cilët kishin mbetur të bllokuar atje pas mbylljes së kufijve.