Komisioneri Publik kërkon veting për Adriatik Llallën

schedule20:40 - 3 Prill, 2018

schedule 20:40 - 3 Prill, 2018

Komisioneri Publik ka ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit ndërprerjen e vetingut për Adriatik Llallën.

Vendimi për ndërprerjen e vetingut u mor nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, pasi Llalla vendosi që të heqë dorë nga e drejta e tij për t’u zgjedhur gjyqtar pranë Gjykatës se Apelit.

Nga ana e Komisionit të Posaçëm të Apelimit është hedhur edhe shorti dhe është caktuar trupa që do shqyrtojë ankimimin.

Tv Klan