Kolegu që “lëpin” shefin nga mëngjesi në mbrëmje, i përket një nga këto 3 shenjave në Horoskop

schedule17:31 - 17 Maj, 2021

schedule 17:31 - 17 Maj, 2021

Me siguri keni parë njerëz pranë jush që për të marrë atë që duan, bien shumë poshtë. Ata janë njerëzit që nuk hezitojnë të “lëpijnë” të gjithë dhe gjithçka, në mënyrë që të jenë të pëlqyer, të nevojshëm dhe për të fituar favor, të mira materiale natyrore dhe padyshim para. Pak më poshtë do t’ju zbulojmë se për cilat shenja të Horoskopit po flasim dhe mbase nuk jeni i befasuar. Le të shkojmë t’i shohim:

BINJAKËT

Binjakët mund të karakterizohen si një shenjë që nuk ka pezullime dhe barriera në përgjithësi në jetën e tij. Nëse ai vendos diçka në mendjen e tij, do ta marrë atë në çdo mënyrë. Ai është i mendimit se te dashuria dhe lufta gjithçka lejohet. Edhe nëse ai e sheh diçka në jetën e tij si një “betejë”, atëherë ai nuk do të hezitojë të bjerë shumë poshtë për ta fituar atë. Ai do të përdorë metoda të ndryshme dhe në këtë “larmi”, mendja e tij e zgjuar, dinakëria dhe kapricioziteti e ndihmojnë atë. Në përgjithësi është një lloj komunikues dhe mund t’i trajtojë njerëzit me lehtësi të madhe. Ai jep diçka dhe pret të marrë shumë më tepër në këmbim.

AKREPI

Akrepi është nga natyra i pamëshirshëm në çdo kuptim të fjalës. Ai mund të bëjë gjithçka dhe ju me të vërtetë mund të prisni më shumë nga ai. Po, ai është i aftë të bjerë shumë poshtë në mënyrë që të marrë atë që dëshiron që nga momenti kur e vë atë në mendjen e tij. Ai kurrë nuk do të bëjë asgjë, pa qëllim dhe plan dhe gjithmonë përfitimi duhet të jetë i madh. Ai nuk merret me gjëra të vogla. Ai dëshiron të gjitha ose asgjë. Na besoni, edhe nëse ka nevojë të “lëpijë”, ai së pari do ta bëjë atë në një mënyrë dhe jo me sjellje të ngadaltë, ndërsa në fund, pasi të ketë arritur qëllimin e tij, ai do të sigurohet që të tregojë prerazi se thjesht ka përdorur njerëz dhe situatat.

PESHQIT

Peshqit është një person i cili për të mbijetuar ose për të marrë atë që dëshiron, nuk do të hezitojë të bëjë gjithçka, edhe nëse kjo do të thotë të ekspozosh veten në mënyrë të pariparueshme. Atij nuk i intereson se çfarë thonë të tjerët në atë moment, sepse ai e di mirë se po vepron për përfitimet e tij. Peshqit është lloji i kolegut, për shembull, i cili “lëpin” shefin nga mëngjesi në mbrëmje plotësisht; Edhe në jetën e tij të dashurisë, shumë herë Peshqit “viktimizohen” në fillim derisa të “lidhë gomarin” dhe më pas bëhet manipulues dhe lëviz fijet e marrëdhënies me metoda nëntokësore./abcnews.al