Kjo video e fëmijëve të një kopështi në Kinë u bë virale, arsyeja është më shumë se edukative

schedule14:08 - 25 Shkurt, 2021

schedule 14:08 - 25 Shkurt, 2021

Një mënyrë shumë origjinale u gjet nga edukatoret e një kopshti në Kinë për t’u siguruar që fëmijët të mësojnë sjelljen e duhur në mjetet e transportit. Disa fëmijë janë ulur dhe disa janë në këmbë dhe përfaqësojnë të rriturit. Sapo i afrohet personit në nevojë siç është një grua shtatzënë ose një i moshuar me shkop, një fëmijë menjëherë ngrihet dhe heq dorë nga pozicioni i tij.

Shikoni videon që u bë virale dhe jo padrejtësisht:

 

l.k/abcnews.al