Kjo është sjellja më shkatërruese për martesën tuaj

schedule07:32 - 13 Korrik, 2022

schedule 07:32 - 13 Korrik, 2022

Nuk ka nevojë të jesh psikik për të kuptuar kur një lidhje është e varur nga një fije. Dhe kur mbaron, duke parë prapa, ne njohim të gjitha shenjat që me vetëdije i shpërfillëm, kambanat paralajmëruese që heshtim.

Çdo marrëdhënie ka uljet dhe ngritjet e saj, ashtu si një martesë. Kjo nuk do të thotë se problemet që do të paraqiten mund të sjellin këputje, por siç konkludojnë ekspertët, kjo mund të ndodhë vetëm kur përsëriten disa sjellje.

Ajo që është e rëndësishme çdo herë është një kod i përbashkët komunikimi që do të zgjidhë çdo mosmarrëveshje dhe do të qetësojë situatat. Sjellja më shkatërruese në një martesë, megjithatë, që rezulton në parashikimin më të lartë të divorcit, sipas ekspertëve, është përbuzja dhe përbuzja për partnerin tonë.

Çfarëdo që ai bën na mërzit dhe ne priremi të kritikojmë çdo lëvizje të tij. Ne tallemi dhe sabotojmë çdo përpjekje që ai bën për t’u afruar me ne dhe më pas krijohet një humnerë e madhe dhe e pakalueshme.

Kur gjërat arrijnë në atë pikë, ato vështirë se mund të shpëtohen sepse i gjithë respekti dhe ndjenja e bukur kanë humbur. Përbuzja ndaj personit me të cilin u martuam është sjellja më e rrezikshme sepse shkatërron shëndetin mendor, emocional dhe fizik të personit tjetër.

Për të kuptuar implikimet e tij, së pari duhet të pranoni se po e adoptoni atë në marrëdhënien tuaj. Ndershmëria është fillimi i gjithçkaje dhe është e vetmja karakteristikë që në fund mund ta mbajë të gjallë martesën tuaj nëse vërtet e dëshironi atë./abcnews.al