Kishte 4 000 euro në kuti? Lojtari “joshet” nga oferta e bankierit

schedule21:04 - 20 Maj, 2022

schedule 21:04 - 20 Maj, 2022

Gëzimi provoi fatin këtë herë në “Kutia 21”, emision që transmetohet nga e hëna në të premte në ekranin e Abc. Ai refuzoi disa oferta nga bankieri pasi kishte ende në lojë shumat e mëdha. Megjithatë, ai ndryshoi qëndrim duke marrë 340 euro ofertë afër fundit të lojës.

Ishte një vendim i papritur pasi kishte ende në lojë 4 000 dhe 10 000 euro. Këtë të fundit e largoi nga loja menjëherë më pas. Por situata u bë më e vështirë, kur Gëzimi shkoi deri në fund të lojës me 20 dhe 4 000 euro. A u pendua që mori ofertën?