Kërcimet latine kthehen në trendin e momentit, bashkojnë të rinjtë edhe në dashuri

schedule14:40 - 15 Maj, 2021

schedule 14:40 - 15 Maj, 2021

Kërcimet latine janë kthyer në trendin e momentit, pasi po bashkojnë të rinjtë.

Moderatori Eni Shehu i “Nuk është vetëm karantinë” ka vizituar ditën e sotme grupin“Via Latina”. Ai është njohur nga afër me të rinjtë që kërcejnë, duke i pyetur si ka nisur pasioni i tyre.

Madje mes të rinjve është krijuar edhe një shoqëri shumë e pastër, në të cilat ka pasur raste që ka kaluar edhe në dashuri.

Kleona është një nga të rejat që është bërë pjesë e grupit prej tre vitesh.

“Unë në fakt jam marrë që e vogël me kërcim dhe reth 3-4 vjet me kërcim latin. Shumicën e rasteve personat që vijnë na kërkojnë përmes videove se ne bëhemi viral dhe na kërkojnë”, tha ndër të tjera ajo.