Juventus apelon vendimin për t’i hequr 15 pikë: Është e palogjikshme dhe e paarsyeshme

schedule21:27 - 30 Janar, 2023

schedule 21:27 - 30 Janar, 2023

Juventusi ka shpallur gatishmërinë për të apeluar vendimin për t’i hequr 15 pikë në Serie A.

“Klubi dhe ekipi ligjor kanë lexuar me kujdes dhe do të shqyrtojnë me kujdes arsyetimin e vendimit të Gjykatës Federale të Apelit.

Në lidhje me këtë dokument, i parashikueshëm në përmbajtjen e një vendimi të vështirë, por me të meta për shkak të palogjikshmërisë së dukshme, të metave të arsyetimit dhe pabazueshmërisë ligjore, klubi do të përgatisë një apel në kohën e duhur.

Legjitimiteti i argumenteve të Juventusit do të mbrohet me vendosmëri, por me respekt për institucionin që ka marrë vendimin”, thuhet në një deklaratë në faqen e internetit të klubit. /G.D abcnews.al/