Jeta e Shën Gjon Palit 2

schedule19:33 - 24 Tetor, 2017

schedule 19:33 - 24 Tetor, 2017

Në teatrin Migjeni përmes një spektakli muzikor e teatror u vu në skenë jeta e Papa Gjon Palit të 2. Përkushtimi i regjizores Verjna Abazaj dhe kujdesi i famullisë së Zojës Rruzare në Bardhaj, realizuan një mbrëmje të këndëshme për artdashësit shkodranë.
https://www.youtube.com/watch?v=_3xckQ1Uqew